Aan het zandpad van het Rammelgoor de boerderij van beeldend kunstenares Saskia Koning. Foto: PR
Aan het zandpad van het Rammelgoor de boerderij van beeldend kunstenares Saskia Koning. Foto: PR

Kunst, workshops, muziek en gedichten

Cultuur

BARCHEM - In het fraaie buitengebied van Barchem, voorbij de molen van Zwiep en tegenover de Kalenberg ligt aan het zandpad van het Rammelgoor de boerderij van beeldend kunstenares Saskia Koning. Samen met filmmaker Louis Spoelstra en een aantal vrienden, kunstenaars, musici organiseert zij een week vol kunst en cultuur waar je niet alleen kunt kijken maar ook meedoen met een workshop, luisteren naar zang en verhalen, of gewoon met een drankje dwalen door de tuin en de ecologisch vernieuwde meanderende beek ervaren. Dit vindt plaats van 5 t/m 12 juni van 12 tot 17 uur.

In een tent en op het terrein worden gedurende alle dagen schilderijen, beeldhouwwerk, fotografie en andere kunst getoond. In de schoppe worden doorlopend korte films vertoond. Zondag 5 juni neemt het duo Kock&Koot bezoekers mee met gezongen verhalen. Maandag 6 juni Ria Pasman gaat speksteentjes bewerken met kinderen.  Resi Tichelaar leest haar gedichten voor en geeft een workshop gedichten maken. Zondag 12 juni vertelt Neletta van Heuven haar ‘terrasverhalen’.

De boerderij is gelegen aan het Rammelgoor 2 in Barchem. De toegang is gratis. Voor meer informatie en alle activiteiten, zie de website. 


www.pinksterexpositie.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode