Voor de tweede keer wordt er op zaterdag 20 augustus een Bierstraat Buiten Bios georganiseerd met de film 'Yesterday'. Foto: Arjen Dieperink
Voor de tweede keer wordt er op zaterdag 20 augustus een Bierstraat Buiten Bios georganiseerd met de film 'Yesterday'. Foto: Arjen Dieperink Arjen Dieperink

Gratis naar de Buiten Bios op Kleine Markt in Lochem

Cultuur

LOCHEM - Na de succesvolle Bierstraat Buiten Bios (BBB) op 23 juli van dit jaar, wordt er zaterdag 20 augustus op de kleine markt in Lochem nogmaals een BBB georganiseerd. Deze keer wordt de film ‘Yesterday’ vertoond.

Volgens de filmkenners en organisatoren Herman Giesken en Aad Slings “een heerlijke film over een aanmodderende straatmuzikant die er op een dag achter komt dat de hele wereld de liedjes van The Beatles is vergeten, behalve hij. Dus wat doet hij? Hij gaat aan de haal met het werk van John, Paul, George en Ringo en wordt een megaster.”
Om de film lekker ontspannen te bekijken kan men gaan zitten op één van de terrassen. Handig om van tevoren te reserveren. Een eigen stoel meenemen met een hapje en een drankje mag ook. En wellicht een vestje of dekentje. Dan kan het niet meer stuk. Tenzij het slecht weer wordt, maar dan wordt de film een week later vertoond.
De Buiten Bios is gratis toegankelijk en de voorstelling begint om 21 uur. Zie ook de advertentie elders in de krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode