Schilderen en Boetseren in Open Atelier bij Kunstkring Ruurlo. Foto: Louis Swart

Schilderen en Boetseren in Open Atelier bij Kunstkring Ruurlo. Foto: Louis Swart

Schilderen en Boetseren in Open Atelier bij Kunstkring Ruurlo

Cultuur

RUURLO – Het open atelier gaat weer van start. Op vrijdagmiddagen vanaf 27 januari in het Kunstkring Ruurlo-atelier. Het brengt inspiratie en gezelligheid. De deelnemer kan er tekenen, boetseren, schilderen en andere hobby’s beoefenen.

Kom ervaren hoe stimulerend het is om dat met elkaar te doen. Mensen met dezelfde hobby’s en interesses die van elkaars ervaring kunnen leren, zo nodigt Kunstkring Ruurlo uit.

Het Open Atelier is een plek waar men eigen schilder-, boetseer- of tekenspullen meebrengt van huis. Voor mensen die het fijn vinden om individueel te werken maar dan in een groep. Ieder werkt aan z’n eigen werkstuk. Er is geen docent maar wel de stimulerende aanwezigheid van de mede deelnemers. Het samen creatief bezig zijn werkt inspirerend en zo nodig helpen de aanwezigen elkaar. Voor velen is het net dát zetje om weer tijd aan de hobby te besteden of nieuwe vaardigheden aan te leren. Dat allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kosten
Deelnemers schrijven zich in één keer in voor zeven middagen. De kosten voor deelname bedragen 35 euro (exclusief materiaal). Alleen bij voldoende aanmeldingen gaat de deur van het Open Atelier open. Op vrijdagen, vanaf 27 januari, van 13.30 tot 15.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant