Toneelvereniging N.I.O. uit Eefde. Foto: PR

Toneelvereniging N.I.O. uit Eefde. Foto: PR

Uitvoering Toneelvereniging N.I.O. Eefde

Cultuur

EEFDE - De eerstvolgende uitvoering van Toneelvereniging N.I.O. staat gepland op zaterdag 15 april in Dorpshuis ’t Hart te Eefde, aanvang 19.30 uur.

De leescommissie heeft gekozen voor een klucht ‘De Super Super’,  in 4 bedrijven geschreven door Henk Roede. Gespeeld door zes dames en twee heren. Het stuk speelt zich af bij de plaatselijke supermarkt, onderdeel van de keten ‘Super Super’. Het is het slechts lopende filiaal van de keten. Sjors, de baas, blijkt geen geboren ondernemer te zijn en heeft het ook niet getroffen met zijn personeel, waardoor allerlei komische situaties zich in snel tempo afwisselen. Er wordt al een tijd volop gerepeteerd, onder leiding van de regisseur Peter Bokhorst. De decorcommissie gaat het toneel van ‘t Hart omtoveren in een heuse supermarkt.

Overige activiteiten
In de afgelopen maanden hebben de leden van N.I.O. niet stilgezeten en zich ook ingezet in de wijk. Ze hebben ze onder andere wederom bijgedragen aan de activiteiten voor de jongeren bij Pluryn met betrekking tot Halloween en de Kerststal. Ook recent bij de nieuwjaarsbijeenkomst in Eefde hebben ze een optreden verzorgd in de kerk en geholpen bij de barbezetting in het ‘t Hart.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant