Sinds vorig jaar september opereert Stephan Zweverink (45) vanuit Ruurlo zelfstandig als hovenier. Foto: PR

Sinds vorig jaar september opereert Stephan Zweverink (45) vanuit Ruurlo zelfstandig als hovenier. Foto: PR

Hovenier Stephan Zweverink is van alle markten thuis

Economie

RUURLO - Stephan Zweverink heeft zijn sporen in het hoveniersvak inmiddels al ruim twee decennia lang verdiend. De auto’s met onder meer zijn naam erop waren vaak in de regio te bespeuren. Maar sinds vorig jaar september opereert Zweverink (45) vanuit Ruurlo geheel zelfstandig als hovenier. 

Door Jan Hendriksen

In de afgelopen veertien jaar had hij vanuit Vorden een samenwerkingsverband met zijn voormalige partner Mariska Piek. “Vorig jaar zijn onze wegen gescheiden en zijn we als zelfstandige hoveniers verder gegaan”, aldus de in Vorden geboren Zweverink.
Hij is van alle markten thuis. Of de tuin nu is aangelegd door hemzelf, een ander hoveniersbedrijf of door de eigenaar of bewoner zelf, wie tijd tekort komt voor het onderhoud kan daarvoor Stephan Zweverink inschakelen. Ook als iemand niet goed weet hoe het tuinonderhoud het beste uitgevoerd kan worden kan hij helpen. Verder kan men natuurlijk bij hem terecht voor een tuinontwerp, tuinaanleg en bestratingswerkzaamheden.

Compleet pakket
Met zijn jarenlange ervaring, waarbij hij werkzaam was bij enkele regionale hoveniersbedrijven, biedt Stephan Zweverink zich aan als zelfstandig allround hovenier met het complete pakket om de ruimte rondom het huis volledig naar wens te maken. Zoals gezegd van zorgvuldige voorbereiding en ontwerp tot onderhoud en van het aanleggen van verlichting en sierbestrating tot het maken van zwemvijvers en vlonders. Maar ook voor het plaatsen van pergola’s, schuttingen, beregeningssystemen en overkappingen op maat kan men bij hem terecht. Verder is men voor beplantingsplannen voor een bloeiende tuin het jaar rond bij Stephan Zweverink aan het juiste adres.
Stephan Zweverink biedt verschillende onderhoudsmogelijkheden. Men kan een keuze maken voor losse onderhoudsbeurten of voor periodiek onderhoud. Bovendien werkt de Ruurlose hovenier niet met standaard contracten, maar wordt al het onderhoud afgestemd op de situatie en de wensen van de klant. Stephan: “En voor grotere opdrachten werk ik samen met andere vakmensen.”
Het werkgebied van Stephan Zweverink beslaat in en om Ruurlo ook plaatsen als Vorden, Gorssel, Eefde, Laren, Lochem en Harfsen maar ook daarbuiten.

Informatie
Voor meer informatie over wat Zweverink Hovenier voor u kan betekenen, kunt u telefonisch contact met hem opnemen via 06-49710235 of via e-mail info@zweverinkhovenier.nl. Ook via zijn nog in ontwikkeling zijnde website kan contact worden gelegd. Aan een uitgebreid portfolio op de site wordt gewerkt.


www.zweverinkhovenier.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode