Richard Noteboom is gespecialiseerd in kunststof en aluminium kozijnen en systemen. Foto: Meike Wesselink
Richard Noteboom is gespecialiseerd in kunststof en aluminium kozijnen en systemen. Foto: Meike Wesselink

Verduurzamen doe je met Noteboom Montage

Economie

EEFDE - Noteboom Montage is al ruim tien jaar gespecialiseerd in verbouwingen, aanbouwprojecten en renovaties. Met name als het gaat om kozijnen, (schuif)deuren en puien, is eigenaar Richard Noteboom geheel up to date. Na vele omzwervingen in onder meer het westen van het land, waar Richard kozijnen monteerde en onderhoud uitvoerde voor verschillende grote bouwbedrijven, is hij zich met zijn team de afgelopen jaren weer gaan richten op de regio.

Door Meike Wesselink

Als verkoper van Aluplast Kozijnen en systemen staat Richard meer dan ooit achter zijn kunststof en aluminium producten. “Kunststof kozijnen zijn inmiddels zover ontwikkeld dat het qua uitstraling niet meer te onderscheiden is van hout. Het is 25 procent goedkoper, het gaat aanzienlijk langer mee en schilderen is dus verleden tijd. Als verkoper van Aluplast Kozijnen verkopen we ramen, deuren, schuifdeuren en -puien, rolluiken en screens. We zetten dubbelglas en tripleglas. Driedubbel glas wordt heel veel verkocht op het moment.”

Om zelf weer meer met de uitvoering bezig te kunnen, is Richard op zoek naar een vertegenwoordiger(ster) voor de producten en diensten waar Noteboom Montage zich de afgelopen tien jaar in heeft gespecialiseerd. We zijn met mooie projecten bezig en ik kijk uit naar de toekomst om nog meer mooie verbouwingen/projecten te realiseren.”

Richard is trots op zijn team van drie timmermannen/monteurs, twee dames op de planning en administratie en leerlingen van de timmermansopleiding. Het is mooi om met het team weer actief te zijn in de omgeving van mijn eigen woonplaats Eefde. De lijnen zijn kort omdat ik ook voor de inkoop binnen de regio blijf. Dat bevalt prima.”

Noteboom Montage is breder dan kozijnen alleen. Grond-, dakwerk, het vervangen van balklagen; eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. Schroom niet om vrijblijvend informatie of een offerte aan te vragen.

 Als u dit zomerseizoen draai- of kiepramen bestelt, krijgt u daar een hor bij in een matchende kleur.


Noteboom Montage, Zutphenseweg 47 J in Eefde

0575 - 473 990

www.noteboommontage.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode