In de Kleding Outlet Lochem van Gerard en Petra is voor iedereen een kans van slagen. Foto: Arjen Dieperink

In de Kleding Outlet Lochem van Gerard en Petra is voor iedereen een kans van slagen. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Kleding Outlet Lochem opent winkel

Economie

LOCHEM - Zo’n 5 jaar geleden begonnen Gerard Stempher en Petra van de Vegte vanuit hun zolderkamer T-shirts, boxers, rugzakken en vele andere zaken te verkopen. “Zelf hadden wij naast ons bedrijf nog een baan, maar mede door corona nam het bestellen zo’n vogelvlucht dat wij onze banen hebben opgegeven. De handelsonderneming GePe groeide uit haar jasje. Het bedrijf dat eerst vanuit huis werd geleid ging naar de binnenstad en huurde 100 vierkante meter ruimte. “Ook die ruimte werd ons uiteindelijk te klein, waardoor we besloten hebben naar de Eekmolenweg 24 te verhuizen”, laat Petra weten. Daar openen zij aanstaande zaterdag hun winkel Kleding Outlet Lochem. 

Door Arjen Dieperink

De huidige oppervlakte bedraagt 250 vierkante meter. “Wij verkopen T-shirts, boxers, rugzakken, werkkleding, sneakers en nog veel meer van vele bekende merken. Wij kopen groot in, zodat het voor de leverancier dan interessant is om het te verkopen. Veel van onze producten verkopen wij via bol.com. Bol.com is eigenlijk een platvorm die zorgt voor de advertentie, marketing, 24 uur helpdesk enzovoort. Zodra de bestelling via bol.com is geplaatst zorgen wij ervoor dat de bestelling zo spoedig mogelijk wordt verzonden. Pakketten die wij voor verzending aanbieden worden bij de Post.nl gescand en bol.com ziet dan direct dat de bestelling de deur uit. Dat werkt fantastisch.” vult Gerard aan. 

Omdat het bedrijf de handel in grote hoeveelheden aanschaft, blijven er ook producten liggen die men via de winkel wil verkopen. Daarom starten Gerard en Petra de winkel Kleding Outlet Lochem. Vanaf zaterdag 10 september opent  Kleding Outlet Lochem voor het eerst de deuren. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom. 

Iedere tweede en vierde zaterdag van de maand is men open. Op de site www.kledingoutletlochem.nl staan vijftien verschillende producten vermeld, waarvoor men bij Kleding Outlet Lochem terecht kan. “Wij hebben bekende grote merken in ons assortiment, waaronder Roly. Tevens hebben wij grappige T-shirts met bedrukking. En wanneer deze niet op voorraad zijn, kan het voor de klant gemaakt worden in de maten XS / 5XL. Wij hebben zelfs bedrukking op t-shirts die in het donker licht geeft.” 

Petra van de Vegte vult aan: “Ook hebben wij kleding in grote maten. Waar men bij andere zaken T-shirts tot maat 2 of 3XL kleding kan bestellen, kan het bij ons tot en met 5XL en bij de T-shirts en boxershorts tot en met 7XL. Ook hebben wij schoenen en werkkleding. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Bezoek onze website of kom zaterdag bij ons binnenlopen.” 


kledingoutletlochem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode