Alwin Veldhuizen en Nick Boeijink van Expert Lochem. Foto: PR
Alwin Veldhuizen en Nick Boeijink van Expert Lochem. Foto: PR

Expert scoort opnieuw: ‘Beste Winkelketen én Webwinkel in Elektronica’

Economie

LOCHEM - De beste winkelketen en webwinkel van Nederland in de categorie elektronica 2023 is… Expert! Voor de 6e keer wint Expert de publieksprijs ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en voor de eerste keer ‘Beste Webwinkel’. De medewerkers van Expert Lochem zijn er maar wat trots op!

Beste winkelketen van Nederland
Donderdag 21 september werden de ‘Beste Winkelketen van Nederland en ‘Webshop Awards’ 2023-2024 bekendgemaakt. De felbegeerde prijs werd in verschillende categorieën uitgereikt aan degene met de meeste publieksstemmen. Duizenden consumenten vanuit het hele land mochten de afgelopen maanden hun favoriete retailers beoordelen. In de categorie ‘Elektronica’ kwam Expert, net als in 2022, 2020, 2019, 2018 en 2017, bovendrijven.

De kracht van Expert
De combinatie van online en offline, die Expert op een unieke wijze weet te combineren wordt door de klant erg gewaardeerd en de vernieuwingen die continu worden bedacht, ontwikkeld en doorgevoerd zorgen voor een steeds betere winkelervaring. Hiervoor is Expert door de consument voor de zesde keer beoordeeld met de ‘ABN Amro Beste Winkelketen-Award’ en de eerste keer ‘ABN AMRO Webshop Award’.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode