Logo berkelbode.nl


Foto: Tetske Rouweler

Win 250 euro met sportclub of school tijdens Rotary Santa Run

  Evenement

Lochem - Zaterdag 16 december is het zover: de vierde Rotary Santa Run vindt plaats in Lochem. Honderden Kerstmannen en -vrouwen rennen, kruipen en springen vanaf 16.00 uur voor het goede doel over een parcours van enkele kilometers door het centrum van Lochem. De organisatie nodigt deelnemers uit om ook anderen uit te dagen. Voor scholen en sportclubs is er een extra trigger: de sportclub en de school die met de meeste deelnemers komen opdagen, kunnen beide een bedrag van € 250 winnen voor hun club of school.

Win € 250 met de sportclub of school!
De sportclub en school die met de meeste deelnemers komen opdagen, kunnen beide een bedrag van € 250 winnen voor hun club of school! Dus roep iedereen op om mee te doen aan deze gezellige funloop. Er moeten per school en per sportclub minstens 10 personen meelopen om mee te kunnen doen aan deze actie en er moeten minimaal 2 scholen en 2 verenigingen meedoen. 

Programma
Vanaf 14.00 is er onder leiding van Way to Fit op de markt een sportief en gezellig programma, dat begint met een kids bootcamps. Daarna volgt een serie challenges, waarin iedereen kan laten zien wat hij of zij kan. 'Deelnemer of niet, iedereen is welkom om mee te doen'. Rotary Clubs Berkel en Barchem staan op de Kleine Markt met gezellige kramen met Glühwein, koek en zopie. Ook opbrengsten hiervan zijn voor het goede doel. 'Rond 16.45 uur gaan we de cheque uitreiken aan Stichting Leergeld. En dat wordt een geweldig moment, kunnen we al verklappen', aldus commissielid Toos de Zeeuw. 

Het doel: Stichting Leergeld
Ieder jaar selecteren de Rotary Clubs Barchem en Berkel samen een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor de Stichting Leergeld. Deze heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld wil kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar weer laten meedoen! Kinderen gaan mee op schoolreis, gaan sporten of krijgen muziekles. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien en ontwikkelen en waardoor zij weer meetellen. Hierdoor kunnen ook deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis optimaal ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig deelnemen aan de samenleving. Het motto van Leergeld is: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen. 

Inschrijven en meedoen!
Doe jij mee aan de Santa Run? Geef je op via de website https://lochem.rotarysantarun.nl of koop een pak bij VVV Lochem of Way to Fit. Aankoop van het Santa pak en deelname aan de funloop kost € 10 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen. 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox