Down to Earth, film en nabeschouwing

  Film

Lochem - Filmhuis Lochem vertoont zondag 7 januari om 15:00 uur in samenwerking met Cultureel Café Lochem in Schouwburg Lochem de bijzondere film Down to Earth met een nabeschouwing.

Down to Earth, een zoektocht naar de Earth Keepers van deze wereld. In 2005 lieten Rolf Winters, bedrijfseconoom en zijn vrouw Renata Heinen, kunstenares hun luxe leventje achter zich. Ze trokken een jaar lang met hun drie jonge kinderen over de wereld op zoek naar oude traditionele culturen. Van de vele ontmoetingen met deze Earth Keepers, die ver van de moderne wereld af staan, en een inspiratiebron vormen door hun manier van omgaan met de natuur en de aarde en met elkaar, maakten Winters en Heinen filmopnames. Cultureel Café Lochem organiseert na afloop van de film een nabeschouwing met Ivonne Harmsen, lid van de Social Enterprise Down To Earth.

Kaarten
De prijs van een ticket voor alleen de film bedraagt €8,-. Een ticket voor de film inclusief de nabeschouwing kost € 12,50. U heeft de mogelijkheid uw kaarten vooraf online te bestellen. Dit heeft voor u als voordeel dat u niet meer in de rij hoeft te staan.

Meer informatie en kaarten via www.schouwburglochem.nl/schouwburg/filmhuis.

Meer berichten

Shopbox