Foto: JOHANNES KAIJEN

Opening en open huis 'Zorg op 18'

  Inloop-Opendag

Lochem - Op zaterdag 16 maart om 10.00 uur vindt de feestelijke opening plaats van 'Zorg op 18', het verzamelgebouw waarin verschillende praktijken gevestigd zijn op Barchemseweg 18 in Lochem, voorheen bekend als het pand van 'Waterstromen' en daarvoor de 'Accon'.

Alle zorgverleners nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te nemen in het verbouwde en opgefriste pand tijdens het open huis dat vanaf de opening ongeveer tot 12.00 uur duurt.
In het pand zijn zeven verschillende beroepsgroepen gevestigd die elkaar goed aanvullen. "We hebben met elkaar gemeen dat we het allemaal belangrijk vinden om ons vak op een vernieuwende en positieve manier uit te oefenen", aldus Johan Kaijen, osteopaat en mede-eigenaar. "Naast onze praktijk voor osteopathie vind je in ons pand de praktijk voor podotherapie A.T.M. Haitink, verloskundigenpraktijk Buik & Co, Mensendiecktherapie Lochem, Bekkenbodemfysiotherapie Lochem, Fysiotherapie Klein Kranenbarg en Zinzicht Coaching. We kunnen in ons nieuwe pand dus zorg bieden aan jong en oud".

"Dat alles onder één dak zit, is een groot voordeel. Maar sowieso is het heel fijn werken in zo'n nieuw, fris pand met veel licht en mooie afgestemde kleuren. Dat geeft rust en dus de mogelijkheid om de patiënt helemaal centraal te stellen" zegt mede-eigenaar Aranka Haitink die samen met Johan Kaijen het initiatief nam voor het 'Zorg op 18' verzamelgebouw.
Extra feestelijk wordt de opening doordat Daniël Willemsen ook acte de présence geeft. Hoe precies dat blijft nog even een verrassing. De meeste Lochemmers kennen deze tienvoudig wereldkampioen zijspancrosser wel. "We vinden dat hij staat voor sportiviteit, beweging en positief in het leven staan. Dus het lag wel voor de hand om bij de openingshandeling Daniël te betrekken. Bovendien werkt men in alle praktijken, met kleine en grote aanstaande sporters, dus het kwam voor ons heel mooi samen.

Voor iedereen die ook een kijkje wil nemen in de nieuwe praktijk: men is van harte welkom benadrukken Aranka en Johan, ook namens Katrien, Elise, Marijke, Stephanie, Henri, Ellen, Sabien, Marrianne, Monika, Stefan, Ilja, Dorine, Hilda, Ingrid en Jolanda.

"We krijgen van onze bezoekers al heel veel enthousiaste reacties op de prettige sfeer en het interieurontwerp, waarvoor de credits gaan naar Albien Buijs van Bieninhuis. Het is dan ook een geweldige werkplek geworden waar we apetrots op zijn. Voor de eerste honderd bezoekers is er een goodiebag met leuke artikelen. Dus zorg dat je op tijd bent ", lachen Kaijen en Haitink.

Meer berichten