De eerste alleenstaandenmiddag was zo leuk dat er zaterdag een vervolg komt. Foto: PR
De eerste alleenstaandenmiddag was zo leuk dat er zaterdag een vervolg komt. Foto: PR

Gezellige middag voor Harfsense alleenstaanden

Maatschappij

HARFSEN - Harfsense alleenstaanden kunnen vooruitkijken naar zondag 7 augustus. Dan is er net zoals op 17 juli weer een gezellige middag in Ons Gebouw, speciaal voor hen.

Die eerste middag bleek een schot in de roos. De groep van negen dames had een leuk verzetje en hun aantal was nog groter geweest als een aantal mensen, onder wie ook heren, niet al andere afspraken had gemaakt. Het lijkt dus dat er wel behoefte is aan een dergelijk initiatief.
Tijdens die eerste middag is afgesproken dat de groep voortaan op eerste zondagmiddag van de maand om 14.30 uur bij elkaar komt. Op 7 augustus is dat weer in Ons Gebouw, maar de daarop volgende keren worden dat wellicht ook andere locaties zoals De Veldhoek of Hoeflo. De middag wordt ingevuld met gezellig praten en spelletjes doen zoals rummikuppen, kaarten, etc. Maar ook creatief bezig zijn is een optie. Niks moet; het bij elkaar zijn kan ook al voldoende zijn.

Saai en lang
Wie de zondag vaak saai en lang vindt duren en een verzetje zoekt is welkom, jong en oud. Deelname is geheel vrijblijvend, niemand zit ergens aan vast. Alleen is aanmelden wel handig, zodat er genoeg cake/koek is. Ook aan deze tweede keer zijn nog geen kosten verbonden. Deze worden opnieuw betaald door de diaconie van Kerk Harfsen. Je hoeft overigens geen lid te zijn van de kerk om deel te kunnen nemen.
Wie vragen heeft, zich aan wil melden of vervoer nodig heeft kan contact opnemen met Hellen Strik, tel 06-42050353, e-mail harfsenenwelzijn@gmail.com of Annette Zwaaij, tel. 06-15470337, e-mail diaconieharfsen@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode