Het optreden van de Barchkapel. Foto: Arjen Dieperink
Het optreden van de Barchkapel. Foto: Arjen Dieperink Arjen Dieperink

Bargkapel blaast het BiM-feest aan

Maatschappij

BARCHEM - De Bargkapel viel op zondag 7 mei de eer de beurt het feest rond het tienjarig bestaan van de Stichting Barchkerk in het Midden (BiM) te mogen openen. Dat deed het muziekgezelschap uit volle borst en een volle kerk genoot ervan.

Door Arjen Dieperink

De feestelijkheden werden op dinsdag 9 mei voortgezet met het Duo Een & Ander en op dinsdag 16 mei worden de aanwezigen vanaf 20 uur meegenomen in het BiM-revue. De klapper aan het eind van het BiM-feest is het optreden van de cabaretier Ernest Beuving op 26 mei. Vanaf 20 uur neemt hij de bezoekers mee in een twee uur durende show. “Wij proberen zoveel mogelijk streekgebonden te zijn en daarom hebben wij de in Lochem woonachtige Beuving uitgenodigd”, aldus de voorzitter van de BiM, Jan Leijenhorst. 

Ernest Beuving zet op de laatste BiM-feestavond het cabaretstuk ‘So long Cohen ‘ op de planken. Hierbij wordt hij bijgestaan door Erik Raayman (gitaar, bas , kunstfluiten en zang), Jaap Berends (contrabas, gitaar, banjo, piano en zang), Tessa Zoutendijk (viool, accordeon, mandoline en zang) en Jurriaan Boerstoel (piano en techniek). 

Jan Leijenhorst houdt rekening met een grote opkomst en een spetterende show op de laatste avond. “Ik raad iedereen die aanwezig wil zijn aan, om zich van tevoren aan te melden om zeker te zijn van een plek. Want vol is vol”. Het optreden vindt plaats in de kerk en is gratis toegankelijk. 

Aanmelden kan bij Ineke Rossel 06 - 444 060 59 of Annemarie Timmer Arends 06 - 549 249 44.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode