Na de high tea kon er door Innerwheel een mille worden geschonken aan het Onderzoeksfonds RadboudUMC. Foto: PR
Na de high tea kon er door Innerwheel een mille worden geschonken aan het Onderzoeksfonds RadboudUMC. Foto: PR

Zonnige High Tea Innerwheel in Ruurlo voor goed doel

Maatschappij

RUURLO - Innerwheel Barchem met clubleden uit Lochem, Laren, Barchem, Borculo, Geesteren, Ruurlo, Zutphen, Kranenburg, Groenlo en Vorden is al bijna 70 jaar actief in projecten en activiteiten voor het goede doel. 

De Innerwheel-leden voelen zich persoonlijk verbonden, zijn internationaal betrokken in diverse netwerken en sociaal bewogen. Afgelopen weekend heeft de club een gezellige High Tea gehouden in de tuin van clublid en tevens contactpersoon voor het project ‘Hart voor Vrouwen’, Ineke Peterse. De organisatie van de High Tea was in handen van een speciaal hiervoor benoemde commissie. Alle clubleden van Innerwheel Barchem werden uitgenodigd en namen één of meerdere introducees mee.
Tevens was er deze middag een korte lezing over het vrouwenhart door verpleegkundig specialist cardiologie, Mirjam Harmsen. De heerlijke versnaperingen en de thee zijn ingebracht door de clubleden van Innerwheel Barchem en per persoon werd tevens een bedrag van 15 euro ingelegd. De opbrengst van de High Tea aangevuld met eerder verworven gelden heeft geleid tot het doneren van 1.000 euro voor het goede doel. Het goede doel gekoppeld aan de High Tea was van tevoren benoemd en is het Nationale Service Project van Innerwheel Nederland Hart voor Vrouwen. Het geld wordt geschonken aan het Onderzoeksfonds RadboudUMC. Zo werd een gezellige middag omgezet in een prachtige inzamelingsactie voor het goede doel onder het motto: ‘Met elkaar, voor elkaar en voor anderen’.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode