Jan nodigt iedereen uit om de schat van de farao te bezichtigen. Foto: Arjen Dieperink

Jan nodigt iedereen uit om de schat van de farao te bezichtigen. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Winterwonderland hoopt op een witte deken

Maatschappij

LOCHEM - De Berkelbode mag wel even komen kijken bij de opbouw van Winterwonderland. “Maar het is niet de bedoeling dat alles wat wij hier maken al in de krant wordt verklapt”, zegt een van de vrijwilligers die druk bezig zijn.

De paden zijn nu zo goed als bladvrij, zegt de voorzitter van de Openluchtheater Lochem, Henk Harmsen. De container zit vol. “De bladeren zijn door de vrijwilligers en leden van de Lions Lochem Berkelland-West bij elkaar geveegd.” Langs een van de paden staan sprookjesfiguren opgesteld, zoals Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Ook de schat van de farao is te bewonderen, in een witte piramide. Er komen zo’n vijfentwintig attracties waaronder ook het heksenhuis en het kasteel van Belle en het Beest.
Van boven tot beneden in het openluchttheater komt Winterwonderland langzaam tot leven, dankzij de handen van de vrijwilligers. Het is nu afwachten of het weer een witte deken wil neerleggen om het hele plaatje af te kunnen maken.
Winterwonderland vindt plaats op zaterdag 9 december en is geopend van 16 tot 21 uur. De toegang bedraag vier euro, de auto kan men er gratis parkeren.


www.olt.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode