Three Guys named Joe. Foto: PR
Three Guys named Joe. Foto: PR

Het Openluchttheater Gorssel gaat weer van start

Muziek

GORSSEL - Het Openluchttheater Gorssel kan dit seizoen gelukkig na twee jaar de locatie weer openen. Het programma is klaar en men is druk bezig het theater weer in perfecte staat te brengen. Van de Rabobank heeft men een mooie cheque ontvangen, waarmee binnenkort extra bankjes kunnen worden geplaatst. Hieronder het programma van 2022. 

Abraham Gezien
Op 22 mei om 11.00 uur is er een klassiek koffieconcert van het salonorkest ‘Abraham Gezien’ uit Deventer. Het orkest bestaat uit een groep zeer enthousiaste musici onder professionele leiding . De koffie staat om 10.30 uur klaar.

Beatles tribute
Opnieuw komt de Beatles Tribute band One after 909 naar het openluchttheater en wel op zaterdag 25 juni om 20.00 uur. Door een niet nader te noemen sponsor, die een forse eenmalige bijdrage heeft toegezegd, zal de viermansformatie uitgebreid worden met een blazerssectie. Daarmee zullen vrijwel alle songs van The Beatles vertolkt kunnen worden.

Clown Okidoki
Zondag 3 juli om 15.00 uur komt Clown Okidoki naar het theater. Een groot feest voor de kinderen maar ook voor de ouders en de opa’s en oma’s. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen kinderen zich laten schminken, verkleden, et cetera.
Three Guys named Joe
Zaterdag 13 augustus om 20.00 uur komt Three Guys named Joe naar het theater. Drie heren met een bas, een gitaar en een cajon en drie prachtige stemmen. Ze spelen songs van Simon & Garfunkel, Neil Sedaka en vele anderen. Het resultaat is een aanstekelijke americana- en popmix.

Pog Mo Thoin
Pog mo thoin is een folkband die met een wisselende bezetting die al vele jaren traditionele Ierse folkmuziek ten gehore brengt. De muziek heeft een opzwepend karakter. Met een whiskyproeverij wordt het ongetwijfeld weer een zeer gezellige en muzikale Ierse avond op zaterdag 3 september vanaf 20.00 uur.

Vocal Group Notes
Geen koor of band, maar een gepassioneerde groep zangers en zangeressen uit de regio die met elkaar muziek maken. Ze zingen en vermaken het publiek tijdens het optreden op een enthousiaste en aanstekelijke manier. Deze laatste voorstelling van het seizoen op zondag 18 september om 15.00 uur wordt daarmee weer een echte feestmiddag in het theater.

Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk, maar kom op tijd want vol is vol. Voor meer informatie, zie de website.


www.openluchttheatergorssel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode