Salonorkest Abraham Gezien. Foto: PR
Salonorkest Abraham Gezien. Foto: PR

Eerste optreden van het seizoen bij Openluchttheater Gorssel

Muziek

GORSSEL - Alweer het negende seizoen van het openluchttheater in Gorssel. Het bestuur heeft voor Gorssel en de omliggende dorpen dit seizoen een zeer aantrekkelijk en afwisselend programma samengesteld met voor elk wat wils. Dit gaat op zondag 22 mei om 11.00 uur van start met het salonorkest ‘Abraham Gezien’ uit de regio Deventer. De leden van dit ensemble zijn al wel wat op leeftijd maar blazen, strijken en slaan de trom nog als voorheen.

Het orkest Abraham Gezien is in 1976 opgericht als het Deventer Bejaarden Orkest maar deze naam werd snel gewijzigd in het Deventer Salon Orkest Abraham Gezien. Het orkest bestaat al sinds vele jaren uit ongeveer 25 gevorderde amateurmuzikanten die met veel enthousiasme musiceren en voornamelijk licht klassieke, operette en popmuziek ten gehore brengen. Dirigent is Martin van Zanten die klarinet, saxofoon en orkestdirectie studeerde aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle.

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar, kom op tijd om een zitplaats te bemachtigen. Bij slecht weer vindt het concert plaats in SCC ’t Trefpunt.


openluchttheatergorssel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode