Three Guys Named Joe. Foto: PR
Three Guys Named Joe. Foto: PR

Optreden Three Guys Named Joe in Openluchttheater Gorssel

Muziek

GORSSEL - Het energieke trio ‘Three Guys Named Joe’ staat 13 augustus in het Openluchttheater te Gorssel.

Met de nodige moeite is het uiteindelijk gelukt om dit fantastische trio te boeken. Een band met drie prachtige stemmen en een zeer gevarieerd repertoire. Het wordt een avond met sfeervolle, meerstemmige muziek van onder andere Simon & Garfunkel, Crosby, Stills & Nash, The Beatles, Bonnie Raitt maar ook countrygrootheden als Buck Owens, The Louvin Brothers of Emmylou Harris.

Three Guys Named Joe
Ooit was Three Guys Named Joe nog gewoon JOE, opgebouwd uit de eerste letters van de namen van de oprichters. Echter, als je JOE googelde dan kwam je wereldwijd op duizenden andere ‘JOE’s’ terecht. Reden om de naam aan te passen naar Three Guys Named Joe, vrij naar het nummer Five Guys named Moe van Louis Jordan.

Een aantal jaren geleden vond er nog een wijziging in de bezetting plaats, Marcel Peereboom verving één van de oprichters. Dit betekende ook een verandering van de instrumenten. Oorspronkelijk waren het alleen snaarinstrumenten en nu is het bas (Jan Hovers), gitaar (Eus Menage) en Cajon (Marcel).

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar kom vooral te voet of op de fiets. De toegang is gratis, een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld.

Het concert op 13 augustus begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.


www.openluchttheatergorssel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode