Vocal Group Notes uit Deventer. Foto: PR

Vocal Group Notes uit Deventer. Foto: PR

Afsluiting seizoen Openluchttheater Gorssel

Muziek

GORSSEL - Op zondagmiddag 18 september wordt het theaterseizoen van het Openluchttheater Gorssel afgesloten met een prachtig koor: Vocal Group Notes uit Deventer. Een gepassioneerde groep van 11 zangeressen en zangers die met elkaar muziek maken. De groep zingt en vermaakt het publiek op een zeer pakkende en aanstekelijke wijze. 

Meerdere leden kenden elkaar al vanuit een ander projectkoor. Toen dat ten einde liep zijn met Johan Bakker, de muzikaal leider van de groep, de muzikale ideeën, wensen en doelen gebundeld en zo werd in 2013 Vocal Group Notes geboren. Johan Bakker daarnaast een van de zangers en de schrijver van de vernieuwde eigentijdse arrangementen. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs, zowel Nederlands- als Engelstalig, maar altijd met een eigen sausje. De groep zingt met een orkestband, à capella, of live begeleiding. De optredens worden altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van de entourage, het publiek en de reden van het optreden.

Het openluchttheater bevindt zich op de hoek Esdoornlaan/Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ‘t Trefpunt, maar kom vooral op de fiets. De toegang is gratis, een bijdrage in de ‘melkbussen’ bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld. Het concert op 18 september begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur staan de drankjes klaar.


openluchttheatergorssel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant