Het Loek van den Berg Quintet opent het jaar van Jazz Eibergen. Foto: PR/Jazz Eibergen
Het Loek van den Berg Quintet opent het jaar van Jazz Eibergen. Foto: PR/Jazz Eibergen

Jazz Eibergen met het Loek van den Berg Quintet

Muziek

EIBERGEN - Jazz Eibergen opent het nieuwe jaar op donderdag 19 januari met een optreden van het Loek van den Berg Quintet. Saxofonist Van den Berg staat met zijn quintet garant voor lyrische melodieën, afgewisseld met stevige grooves en energieke solo’s.

Het quintet eindigde onlangs op de tweede plaats van een jazzfestival in Spanje en bestaat uit saxofonist Loek van den Berg, Nathan Surquin op trombone, Aseo Friesacher op piano, bassist Cas Jiskoot en Willem Romers op drums.

Maximaal 34 bezoekers kunnen, als ‘voorafje’ aan het concert, een jazzhap boeken. Het eten begint om 19.00 uur. De zaaldeur zwaait om 20.00 uur open en het concert start om 20.30 uur. Jazzhap en concertticket samen kosten 30 euro. Alleen een concertkaartje kost 17,50 euro. Alle info en online ticketverkoop is terug te vinden op www.jazzeibergen.nl.

Tot en met mei houdt Jazz Eibergen iedere derde donderdag van de maand in Het Muldershuis een jazz-gerelateerd concert. 16 februari is trompettist en Edisonwinnaar Teus Nobel met zijn trio te gast. Op 16 maart speelt het Mehmet Polat Trio in Eibergen. Donderdag 20 april komt jazzzangeres Masha Bijlsma met haar quintet naar Jazz Eibergen. Het seizoen wordt donderdag 11 mei afgesloten door topgitarist Peter Tiehuis en zijn Clapping Dog-musici. Voor meer info en online tickets kan men weer teecht op de website van Jazz Eibergen.

www.jazzeibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode