The Chicago Funk gaf een wervelende show. Foto: Arjen Dieperink

The Chicago Funk gaf een wervelende show. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

The Chicago Funk bracht Earth, Wind & Fire tot leven in Openluchttheater Lochem

Muziek

LOCHEM - Zaterdagavond ging het publiek in het Openluchttheater Lochem uit zijn dak tijdens het optreden van The Chicago Funk, een ode aan Earth, Wind & Fire.

Door Arjen Dieperink

Het Openluchttheater was volledig bezet, de tribunes zaten vol en voor de bar werd er gedanst op de muziek van de hits uit de jaren ‘70 en ‘80. Het publiek weerspiegelde duidelijk de leeftijd van de hits ‘Boogie Wonderland’ en ‘After the Love has Gone’. De liefde voor de oude soul, disco en motown muziek werd sterk benadrukt door de twaalfkoppige tributeband. De band heeft als uitgangspunt: ‘Als je je ogen dicht doet, moet het voelen alsof Earth, Wind & Fire voor je staat’.

Dit seizoen staan er nog drie optredens gepland in het Openluchttheater Lochem. Op 19 augustus zal Danny Vera optreden en met zijn band zal hij het Openluchttheater omtoveren tot een ware nachtclub. De kaarten voor dit optreden zijn al uitverkocht. De augustusmaand wordt afgesloten met het optreden van Miss Montreal op 26 augustus. Over haar optreden is één ding zeker: “Wanneer Miss Montreal op het podium staat, moet er gedanst worden.” Op 22 september is er nog een optreden van de bekende Zeeuwse rockband BLØF. Ieder jaar brengt deze band een nieuwe hit uit. Hun doorbraak kregen ze in 1988 met ‘Liefs Uit Londen’ en ‘Aan De Kust’. Kaarten voor de optredens van Miss Montreal en BLØF zijn te verkrijgen op de website van het Open Luchttheater Lochem.


www.oltl.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant