het Hexagon Ensemble. Foto: Marije van den Berg
het Hexagon Ensemble. Foto: Marije van den Berg

‘Aire du Poète’ in Kapel op ‘t Rijsselt

Muziek

EEFDE - Het Hexagon Ensemble zal samen met mezzosopraan Ekaterina Levental zondag 24 september om 11.30 uur een concert verzorgen in Kapel op ‘t Rijsselt in Eefde. Zij brengen het programma ‘Aire du Poète’.

Het uit vijf blazers en een pianist bestaande Hexagon Ensemble bestaat al meer dan 30 jaar. Door hun passie, hun liefde voor de muziek en hun vernieuwingsdrang weten de leden nog steeds het publiek te raken. 

Zangeres Ekaterina Levental, geboren in Tasjkent (Oezbekistan), vluchtte als tiener naar Nederland. Over deze gebeurtenis maakte zij met regisseur Chris Koolmees de aangrijpende en succesvolle productie De Weg. Het werd de kroon op haar carrière.

In de kapel brengen zangeres en ensemble iconische werken van grote componisten als Mozart, Milhaud, Satie en - want op 3 km van de Kapel in Zutphen geboren - ‘onze eigen’ Jan Brandts Buys. Het veelzijdige ensemble en het geweldige stembereik van Ekaterina maken van dit concert een bijzondere belevenis. De akoestiek van de kapel doet de rest.

Informatie en kaarten
Meer informatie over het concert en het kopen van kaarten is te vinden op de website van de Kapel www.kapeloptrijsselt.nl. De informatie is ook te krijgen via 0575 – 570 521.

Ekatarina Levental. Foto: Eric Brinkhorst

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode