Trombones tijdens Bullrock. Foto: Bullrock
Trombones tijdens Bullrock. Foto: Bullrock

Kijkavonden bij Apollo in Laren

Muziek

LAREN - Muziekvereniging Apollo in Laren heeft momenteel drie muziekgroepen; de drumband, het fanfareorkest en een leerlingenorkest. Voor iedereen die een keertje wil kijken, jong en oud, organiseert Apollo op dinsdag 21 november een kijkavond bij het fanfareorkest en op woensdag 29 november bij de drumband.

Apollo organiseert naast de muziekgroepen ook individuele muzieklessen, slagwerk-lessen en binnenkort ook blokfluitlessen. Muziek maken bij Apollo kan op verschillende instrumenten, denk aan saxofoon, slagwerk, bariton, trombone, bugel of trompet. Apollo heeft leden van jong tot oud.
Voor iedereen die een keer een kijkje wil nemen bij Apollo, zijn er kijkavonden in november. Tijdens de kijkavonden kun je naar Apollo luisteren en de verschillende instrumenten horen, zien en uitproberen. Ook is er informatie over bijvoorbeeld muziekles. De kijkavonden zijn van 19.00 tot 19.45 uur bij Unieke Uitjes, Deventerweg 67C in Laren. Vanaf 18.45 uur staan de koffie en ranja klaar. Vanaf 19.45 starten de gewone repetities en is men welkom om te blijven luisteren. Komen bovenstaande data niet uit? Neem dan contact op via jeugd@apollolaren.nl.

Leerlingenorkest Apollo. Foto: KMV Apollo
Leerlingenorkest speelde mee met Bullrock. Foto: Bullrock

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode