Vocaal Almen in de dorpskerk. Foto: PR
Vocaal Almen in de dorpskerk. Foto: PR

Koor Vocaal Almen luidt de lente muzikaal in

Muziek

ALMEN - Koor Vocaal Almen gaat dit jaar de lente lichtvoetig inluiden met een concert in de Almense kerk op 16 maart 2024 om 20.00 uur. Het programma bevat voor elk wat wils, rond thema’s als het nieuwe leven, liefde en de ontluikende natuur. 

Naast enkele prachtige klassieke nummers van Mozart, Haydn, Brahms en Dvorák kan ook genoten worden van meer eigentijdse muziek. Humor zal daarbij niet ontbreken: zo is zelfs Baloe de beer uit Jungleboek te horen, die iedereen aanbeveelt de zorgen en strijd even opzij te zetten en erop te vertrouwen dat het leven ons zal geven wat we nodig hebben. 

Het koor heeft dit jaar hard gewerkt om de soms lastige muziek onder de knie te krijgen en mooi te laten klinken. Dat alles onder de vertrouwde leiding van Jettie Ouwehand en op de vleugel begeleid door Adriënne Althof. Daarnaast zullen ook meerdere leden zich met individuele bijdragen laten horen, waaronder maar liefst twee dubbelkwartetten. 

Het concert is kosteloos te bezoeken. Vrijwillige bijdragen zijn zeer welkom. Na afloop is iedereen welkom om gezellig nog wat na te praten in de foyer van Ons Huis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant