Op vele manieren betraden de leerlingen de gala bij het Staring College in Lochem. Foto's: Arjen Dieperink
Op vele manieren betraden de leerlingen de gala bij het Staring College in Lochem. Foto's: Arjen Dieperink Arjen Dieperink

Veel bekijks bij gala Staring College

Onderwijs

LOCHEM - Afgelopen donderdag vond het traditionele gala plaats bij het Staring College in Lochem. Zo’n driehonderd leerlingen lieten zich in verschillende voertuigen naar school brengen. Meer dan duizend toeschouwers, hoofdzakelijk familie en kennissen, aanschouwden het spektakel dat meer dan een uur duurde. 

Het Gala begon met een Amerikaanse politieauto uit 1977 die zo in een van de vele Amerikaanse film had kunnen meedoen. Drie antieke brandweerauto’s brachten ieder een zestal leerlingen. De limousines hadden het wat lastig, maar met wat heen-en-weer steken konden ook zij de bocht voor de school maken. Door op de leuning van achterbank van de Mercedes-Benz te  gaan zitten kregen twee jongedames de aandacht, enthousiast zwaaiden ze naar de aanwezigen. Terwijl de ene leerling zich in een Ferrari van bouwjaar 2002 liet brengen kwamen twee anderen zelf op hun skelter aantrappen.
Bij aankomst voor de deur van de school werden de leerlingen begeleid naar het podium voor de foto. Daarna werd in de grote zaal gezamenlijk gegeten. Alle leerlingen zitten tegen hun eindexamen aan en hopen allen na het Staring College elders hun vleugels uit te kunnen slaan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode