Afbeelding
Foto: PR

Elektrische haard onder uw televisie

Partnerbijdrage

Het plaatsen van een gas of houthaard brengt vaak veel werk met zich mee. Wist u dat hier een ideale oplossing voor is? Een elektrische haard geeft warmte, inclusief vlammen die niet van echt te onderscheiden zijn. Het gebruik van een cinewall zorgt ervoor dat u uw televisie kunt combineren met uw favoriete elektrische haard. 

Televisie sfeerhaarden

Elektrische haarden geven een subtielere warmte af dan een gashaard. Deze subtiele en aangename warmte heeft een groot voordeel. U kan op deze manier warmte en gezelligheid combineren met uw televisie! Gelukkig blijft uw televisie daarbij geheel veilig.

Televisie sfeerhaarden bieden het beste van twee werelden. U ervaart knusse warmte en kan tegelijkertijd kijken naar uw favoriete film of serie. Een betere combinatie is bijna niet denkbaar. De cinewall biedt het beste van deze twee werelden aan. De cinewall is als het ware een complete en volledige wand voor aan de muur. Deze losse wand plaatst u op stevige wijze tegen de muur aan. Vervolgens plaatst u uw elektrische haard in de cinewall. Er is tevens plek voor uw televisie in de cinewall. 

Een cinewall en een industrieel interieur

Een industrieel interieur vormt een contrast op het welbekende landelijke interieur. Landelijke inrichtingen kenmerken zich door de vele lichte kleuren. Een industrieel interieur maakt juist gebruik van donkere kleuren en veelal strakke vormen. Heeft u een industrieel interieur? Ook dan is een cinewall een aanrader. Een cinewall komt in allerlei vormen en maten. Maak bijvoorbeeld gebruik van stalen elementen in uw nis. Zowel uw televisie, kabels en uw elektrische haard vallen op een mooie wijze weg in de wand. Neem vooral een kijkje op Elektrischehaard.nl voor een ruimschoots assortiment!

Dit artikel wordt u aangeboden door Sfeerhaard.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode