Afbeelding
Foto: PR

De verschillende soorten Ford Transit bussen

Partnerbijdrage

Bent u op zoek naar een fijne bus voor privé of zakelijke doeleinden? Maak dan kennis met de Ford Transit. Naast dat deze handige bus verkrijgbaar is in allerlei kleuren, lengtes en inrichtingen bestaan er verschillende soorten Ford Transit bussen. Hieronder lichten we de bestelbus, bakwagen, personenbus en rolstoelbus voor u uit. 

Bestelbus

Qua Ford Transit bestelbussen onderscheiden we twee types: met een gesloten cabine of een dubbele cabine. Een bestelbus met dubbele cabine biedt plaats aan maar liefst 7 personen en heeft een grote laadruimte. De bestelbus is verkrijgbaar in verschillende laadlengtes en GWV’s. Het maximale trekgewicht is 3.500 kg. U vindt altijd een Ford Transit die past bij uw bedrijf en werkzaamheden!

Bakwagen

Is een bestelbus net iets te klein voor uw bedrijf? Kies dan voor een Ford Transit bakwagen met laadklep. Zo kunt u super snel en makkelijk uw spullen in- en uitladen. De Ford Transit bakwagens staan bekend als comfortabel en veilig. Kies eventueel voor een Ford Transit occasion als u geen volledig nieuwe bakwagen wilt kopen. Een occasion kan worden aangepast aan uw wensen en bijvoorbeeld worden voorzien van uw bedrijfsnaam en logo.

Personenbus

De beste manier om veilig en comfortabel passagiers van A naar B te vervoeren is met een Ford Transit personenbus. De personenbus is duurzaam en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo vindt u in de personenbus stopcontacten zodat uw passagiers onderweg gebruik kunnen maken van hun elektrische apparaten. De personenbus is zowel geschikt voor (taxi)bedrijven als voor grote gezinnen of verenigingen. De personenbus is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, geschikt voor 12, 15 of 18 passagiers.

Rolstoelbus

De Ford Transit rolstoelbus is ontworpen voor één of meerdere rolstoelgebruikers. Ook een scootmobiel past eventueel in de rolstoelbus. De Ford Transit rolstoelbus kan makkelijk worden aangepast aan uw behoeftes. Zo is het mogelijk om de bus van een plateaulift te voorzien zodat de rolstoel of scootmobiel naar binnen getild kan worden. Ook kan de bus worden aangepast zodat de rolstoelgebruiker zelf de bus kan besturen. De bus is hierdoor een populaire keuze voor zakelijke klanten (zoals zorginstellingen) en particulieren.

Tweedehands Ford Transit bussen kopen of leasen?

Wilt u een tweedehands Ford Transit bus kopen of leasen? Dan bent u bij DUTCH Vans aan het juiste adres. DUTCH Vans heeft verschillende uitvoeringen van de Ford Transit op voorraad. De bussen kunnen (indien gewenst) worden aangepast. Zo kan DUTCH Vans voor u een airco of verwarming installeren, de tuning verzorgen en de inrichting aanpassen. Kijk rond op de website of neem gerust contact op met DUTCH Vans als u meer informatie wilt.

Dit artikel wordt u aangeboden door Dutch Vans.  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode