Afbeelding
Foto:PR

Waarom is kunstgras zo ideaal?

Partnerbijdrage

Het is, of het wordt, zomer. En je wil vooral genieten van je tuin. Natuurlijk, af en toe wat tuinonderhoud, dat vind je niet erg. Dat geeft een voldaan gevoel. Maar dat gras, daar ben je nu wel een beetje klaar mee. De oplossing: kunstgras!

Gras vraagt aandacht

Gras is mooi, gras is prachtig. Zeker als jouw gras groener is dan dat bij de buren. Maar zeg nou eerlijk: hoe vaak ben je echt tevreden over je gras? Hoe vaak moet je niet gras maaien, mos weghalen, verticuteren et cetera, om je grasmat kwalitatief goed te houden? En dan blijft er dus gewoon minder tijd over om te relaxen, en te genieten van je gras.

Kunstgras = nul onderhoud

De oplossing? Kunstgras natuurlijk. Het meeste werk bij kunstgras zit aan de voorkant: het leggen van jouw kunstgrasmat. Niet moeilijk, maar een secuur karweitje. Zo moet je zorgen voor een strakke ondergrond. Vind je het ondanks de instructies die je overal online kunt vinden toch nog een ingewikkelde klus? Vraag dan hulp. Want daarna gaat het beginnen. Want je wilt natuurlijk wel een mooie kunstgras tuin.

Het grote relaxen

Vanaf dat moment kan je immers letterlijk achterover leunen. Als kunstgras eenmaal goed ligt, dan ligt het ook voor heel lang. En net zo lang kan jij daar zorgeloos van genieten. Terwijl de buurman alweer zijn grasmat aan het maaien is, lig jij heerlijk in een tuinstoel achterover. Je valt nog net niet in slaap. De buurman kijkt tussen schutting en pergola door en ziet jou liggen. Jij grijnst en zegt: “lekker weertje, hè buurman?”

Geen gele plekken

Verkleuringen in je gras is ook zo’n ergernis. Gele plekken, bah. Je probeert van alles, maar je krijgt ze niet weg. Met kunstgras vergeet je dat je ooit gele zônes in je gras had. En ook mos is verleden tijd. Kunstgras houdt altijd zijn groene kleur. Tenzij je voor een andere kleur kunstgras kiest natuurlijk. Ja, dat kan zeker ook.

Nooit meer maaien, dagelijks plezier

Zeker in een periode met warm weer en regen groeit jouw gras hard, te hard. Je had vorige week toch nog gemaaid? Verdorie. En zeker met warm weer heb je helemaal geen zin in werken in je tuin. Je werk, je gezin: ze vragen allemaal tijd en aandacht. Nu even niet. Je wil lekker onderuit, een boek lezen, praten met vrienden, of gewoon niksen. En dat kan dus vanaf het allereerste moment dat jouw kunstgrasmat ligt. Er rest dus eigenlijk maar één vraag: waar wacht je nog op?

Dit artikel wordt u aangeboden door Kunstgrasdirect.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode