Voor de (d)raad ermee!

VVD - Bouwen!

  Politiek

Als inwoner kan je bouwen op de gemeente. De raad van oktober liet dat goed zien. Zo bouwen we een nieuwe brandweerkazerne in Almen. Een behoorlijke investering maar het gaat om veiligheid. Prima dus!


In Laren mag ook gebouwd worden. We clusteren slooprechten van agrarische bedrijven bij de kern. Nu Laren, later Exel.

Goed voor landschap en landbouw. Het past in het beleid, het past in de genomen besluiten de afgelopen jaren en het past op die plek. Bouwen dus.
Circulus Berkel bouwt aan onze wegen, onze verkeersborden, snoeit ons groen en maait ons gras.

Niet altijd even bereikbaar maar samen met de gemeente bouwen ze aan onze openbare ruimte. En met het voorliggende verbeterplan bouwen ze door. We zijn benieuwd naar de vooruitgang.


Maar de allerbelangrijkste: bouwen aan werk! Met het voorstel 'uitvoeringsscenario's participatiewet' ligt de weg open om echt mensen aan betaald werk te helpen.

Het plan is gebaseerd op twee belangrijke pijlers. Eén: ken uw inwoners echt en twee: breng ze in contact met regionale bedrijven. Eén voor één, met hulp waar nodig, en zonder bureaucratie.


Waren er dan geen zorgen? Jawel, jeugdzorgen. De kosten zijn fors hoger dan begroot en niet onder controle. Dat moet beter in 2018. Wij houden dat scherp in de gaten. Ook daar kunt u op bouwen! Heel VVD, d'r an!

Meer berichten