Voor de (d)raad ermee!

VVD - Op!

  Politiek

De VVD heeft tegen de begroting gestemd. Niet dat we tegen alle voorstellen zijn, integendeel. We willen graag aan de slag met de genoemde activiteiten. De VVD heeft tegengestemd omdat deze begroting onvoldoende op de kosten let. De reserves zijn eind volgend jaar op en dat is niet goed voor onze gemeente.

Het is ook echt niet nodig. Er zijn genoeg posten te benoemen waar we met minder geld prima verder kunnen. We hebben aangegeven dat we de kosten willen zien van de ruim vijftig activiteiten waar nu geen bedrag voor staat. Dat vinden we niet transparant. Daar laat de gemeente nu kansen liggen.
We vinden dat u als inwoner in Lochem beter gefaciliteerd kan worden wanneer u initiatieven neemt. Het is tenslotte uw gemeente Lochem.
De VVD heeft een motie ingediend om meer inwonersinitiatieven te kunnen helpen door geld beschikbaar te stellen. We vinden dat namelijk heel normaal. De gemeente is er immers voor u. Samen zijn we beter in staat de echt belangrijke dingen te organiseren.


Veiligheid, onderhoud van onze buurten en groen, participatie van werkzoekenden, zorg. Op al deze thema's vraagt de gemeente uw hulp. Daar hoort wat ons betreft ook geld bij. De motie kreeg geen meerderheid…


Als u het met ons eens bent? Reageer dan via erik.haverkort@vvdlochem.nl of kijk op www.lochem.vvd.nl
Tot binnenkort!

Meer berichten