woningbouw Albrandswaard
woningbouw Albrandswaard (Foto: Persgroep)

Zilveren Knoop voor Pien Pon

  Politiek

Mevrouw Pien Pon ontving donderdag 28 juni de Zilveren Knoop uit handen van burgemeester Sebastiaan van 't Erve. Ze kreeg deze tijdens de opening van Museum Staal in de Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat 36 in Almen.

Almen - Het college van B&W geeft de Almense Pien Pon de knoop als blijk van waardering voor haar inzet om een museum in de kern van Almen te realiseren met veel eigen inzet en middelen. Het museum, is een initiatief dat verbinding geeft in Almen en de levendigheid van het dorp ten goede komt. Het is mede tot stand gekomen met hulp van verschillende inwoners

Het museum verbindt inwoners en bezoekers met de Achterhoek. Pien Pon wil met het museum Staal het dorp Almen iets geven dat van meerwaarde is voor het dorp, haar inwoners en de bedrijven.

Naast het museum heeft Pien Pon, samen met haar partner, galerie De Blauwe Deur in Almen waarin lokale maar ook niet lokale kunstenaars exposeren. Mevrouw Pon zet zich in voor verschillende maatschappelijke initiatieven in onze gemeente en daarbuiten.

De Zilveren Knoop is een blijk van waardering van het college van B&W voor inwoners die een verbindende rol vervullen in de Lochemse samenleving. Het ontwerp van de Zilveren Knoop is naar een idee van Ingrid Leufkens van het Kinderknooppunt Lochem.

Meer berichten