Logo berkelbode.nl


Tractor Pulling Lochem

  Sport

LOCHEM - Tractorpulling Lochem wordt zaterdag 5 augustus gehouden aan de Brinkerinkweg tussen Barchem en Lochem.

Het terrein gaat om 12.00 uur open en de wedstrijden starten om 15.00 uur. Het parcours is met twee wedstrijdbanen het hart van het evenement. Hier strijden powertrucks, omgebouwde auto’s, tractors en turbinemotoren om wie de snelste en sterkste is.

Op het rennerskwartier kunnen bezoekers de teams en hun machines van dichtbij bewonderen. Het evenemententerrein heeft een VIP-tribune, een Koter Stekkie, een feesttent en een super gezellige winkelstraat met voldoende eetgelegenheden en shops in thema van het evenement.

Helikoptervlucht

Nieuw is de helikoptervlucht. Voor € 75 geniet men acht minuten lang van een ongekend helikopterview over het terrein en omringende natuur. Interesse? Dan kan men zich vooraf aanmelden via tetske@tractorpullinglochem.nl

Gratis Afterparty met Plork en de Aannemers

Na de wedstrijden, rond 22:00 uur, wordt het terrein opengegooid en is er vrije toegang voor iedereen die zin heeft in een feestje met Plork en de Aannemers onder de reuzenparasol.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.tractorpullinglochem.nl. Een dagkaart voor € 22,50 staat garant voor een dag vol plezier voor oud en jong. Kinderen t/m 12 jaar betalen €5.

reageer als eerste
Meer berichten