Logo berkelbode.nl


Foto: Ada Ritzer

Organisatie Löp wah lös is klaar voor de start

  Sport

LAREN - De tweede editie van het hardloopevenement Löp wah lös in Laren staat voor de deur. Zondagmorgen 3 september is het zover en wordt Laren ruim twee uur lang omgedoopt van Kermisdorp tot tijdelijk hardloopdorp.

Tot nu toe is de organisatie tevreden over de voorbereidingen. “Vorig jaar waren de deelnemers erg te spreken over het mooie parcours en de gezellige sfeer in Laren.

Veel deelnemers kennen het evenement dus al en dat leverde veel enthousiaste voorinschrijvers op. Maar er kunnen nog veel meer enthousiaste deelnemers bij! Ook op de dag zelf kan er nog ingeschreven worden tot een half uur voor de start”.

De organisatie roemt ook dit jaar de betrokkenheid van vrijwilligers en ondernemers uit Laren en omgeving. “Veel ondernemers steunen ons als organisatie, door bij te dragen in financiële zin, of in de vorm van hun producten en diensten. Daarnaast zijn er weer veel vrijwilligers op de been zondagochtend”.

Programma
10.00 uur                        Start Graaf Jantje Kidsrun met aansluitend prijsuitreiking
10.45 uur                        Start René Vos – 10 km
11.00 uur                        Start Studio 1980 – 6 km
12.15 uur                        Prijsuitreiking 6 en 10 km & Larens Kampioenschap

Aansluitend begint de Larense Kermis om 13.00 uur, dus alle deelnemers kunnen dan hun spierpijn uit de benen dansen. De start en finish vindt plaats in de Dorpsstraat in Laren, ter hoogte van het beeld van Albert Mol. Voor iedereen die niet mee doet, maar wel benieuwd is: “Kom gerust een kijkje nemen, moedig de deelnemers aan en kijk wie de winnaars worden van het Larens Kampioenschap”. Voor alle deelnemers heeft de organisatie een belangrijke tip: plezier hebben en genieten, het löp wah lös tenslotte!

Het laatste nieuws is te vinden op de website www.lopwahlos.nl en op de Facebookpagina van Löp wah lös.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox