Logo berkelbode.nl


Foto: Tetske Rouweler

Doe mee aan Rotary Santa Run Lochem

  Sport

Lochem - Zaterdag 16 december is het zover, de vierde Rotary Santa Run vindt plaats in Lochem. Honderden kerstmannen en -vrouwen rennen, kruipen en springen vanaf 16.00 uur voor het goede doel over een parcours van enkele kilometers door het centrum van Lochem.

De organisatie nodigt deelnemers uit om ook anderen uit te dagen. Voor scholen en sportclubs is er een extra trigger: de sportclub en de school die met de meeste deelnemers komen opdagen, kunnen beide een bedrag van € 250 winnen voor hun club of school!

Het doel: Stichting Leergeld
Ieder jaar selecteren de Rotary Clubs Barchem en Berkel samen een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor de Stichting Leergeld. Deze heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld wil kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar weer laten meedoen! Kinderen gaan mee op schoolreis, gaan sporten of krijgen muziekles. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien en ontwikkelen en waardoor zij weer meetellen. Hierdoor kunnen ook deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis optimaal ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig deelnemen aan de samenleving. Het motto van Leergeld is: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.

Aziz Maskoul is ambassadeur
Eigenaar van sportschool Way to Fit Aziz Maskoul ondersteunt als ambassadeur de Rotary Santa Run Lochem 2017. Volg Santa Run of Way to Fit via Facebook en krijg diverse tips om goed voorbereid aan de start te staan van de Santa Run. Op de dag zelf zijn ervan af 14.00 uur diverse inspirerende warming-ups en demonstraties op de markt in Lochem.

Doe mee
Doe jij mee aan de Santa Run? Geef je op via de website lochem.rotarysantarun.nl. Sporters bij Way to Fit kunnen t.z.t. ook daar hun pak aanschaffen. Deelname in je eigen Santa-pak kost € 10 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen.

Sponsors gezocht
Meedoen kan op verschillende manieren. Wil jij met jouw bedrijf een team vormen? Of wil je een eigen sponsorloop binnen het parcours van de Santa Run organiseren? Neem dan contact met ons op: via www.lochem.rotarysantarun.nl of door een telefoontje naar Tetske Rouweler: +31 6 13100239.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox