Restaurant De Sluis nieuwe sponsor van VIOS-Eefde

  Sport

Eefde - Woensdagavond 7 maart ontvingen de dames van Recreanten 2 van Volleybalvereniging VIOS-Eefde trainingsjassen van nieuwe sponsor Restaurant De Sluis in Eefde. In aanwezigheid van voorzitter Joke van Santen van VIOS-Eefde en de eigenaren van De Sluis, Hans en Margreet Dikken, werden de nieuwe outfits aan de dames overhandigd.

Hans en Margreet, samen met zoon Sander en schoondochter Anke, vinden het belangrijk hun bijdrage te kunnen leveren aan de plaatselijke sportvereniging. Daarnaast wordt op deze manier hun restaurant onder de aandacht gebracht. Het restaurant heeft een belangrijke functie in het dorp.

Vanaf komend volleybalseizoen is in Sportzaal De Stuw ook het reclamebord van Restaurant De Sluis (www.restaurantdesluis.nl) te vinden. VIOS is dankbaar voor de steun van deze nieuwe sponsor en kan met de bijdragen van haar sponsoren, naast de inkomsten uit contributies van haar leden, de continuïteit van de vereniging waarborgen en de sport voor iedereen toegankelijk maken en houden.

Meer berichten