Tijdens het toernooi gaan de groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen uit Almen, Barchem, Laren en Lochem de sportieve strijd met elkaar aan. Foto: Jan Dijkerman
Tijdens het toernooi gaan de groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen uit Almen, Barchem, Laren en Lochem de sportieve strijd met elkaar aan. Foto: Jan Dijkerman Picasa

Plus Schoolvoetbaltoernooi bij v.v. Witkampers

Sport

LAREN - Het schoolvoetbaltoernooi op woensdag 20 april kon door trieste omstandigheden niet doorgaan. Er is echter een nieuwe datum voor het Plus schoolvoetbaltoernooi bij v.v. Witkampers. En wel op woensdagmiddag 1 juni 2022. Die middag gaan de groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen uit Almen, Barchem, Laren en Lochem de sportieve strijd met elkaar aan.

Het toernooi wordt gespeeld met mixteams bestaande uit 6 spelers. De eerste wedstrijden starten om 13.30 uur met groep 3 en de laatste wedstrijden van groep 6 eindigen rond 17.30 uur. 

Kom voor een gezellige, sportieve middag naar de Witkampers in Laren. Leerkrachten, ouders, familieleden en andere belangstellenden worden van harte uitgenodigd om te komen kijken op het complex van voetbalvereniging Witkampers, Holterweg 47 in Laren.

Voor dit toernooi zijn Plus Supermarkt Beuzel, Bakker Wijnand en de Regiobank gestrikt als sponsor.


scholierentoernooi@witkampers.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode