Leussinkbad
Leussinkbad (AIM Foto)

Opening familieglijbaan Leussinkbad door burgemeester

  Sport

Laren - Op woensdag 16 mei om 12.30 uur start de officiële seizoensopening van het Leussinkbad én van de nieuwe familieglijbaan. De toegang is die dag gratis.

Vanaf 12.30 uur heet goochelaar Roki iedereen van harte welkom. Voor de rommelende buikjes – zeker voor iedereen die rechtstreeks uit school komt – zijn er broodjes knakworst.

Om 13.00 uur start de feestelijke opening door burgemeester Sebastiaan Van ’t Erve. Samen met Roki en zijn mega-schaar opent hij de gloednieuwe glijbaan. Jong én oud(!) zullen daarna de glijbaan in gebruik nemen. Iedereen is welkom om de glijbaan te komen testen. Ook maakt het Leussinkbad het jaarthema op 16 mei bekend. Alle activiteiten en aankleding zullen het hele seizoen in het teken staan van dat betoverende thema!

Houtdorp Laren

Als het thema bekend is, kunnen deelnemers aan Houtdorp Laren 2018 dus met hun bouwgroep alvast nadenken over ideeën in dat thema, voor de hut die ze tijdens Houtdorp gaan bouwen.

Houtdorp is een groot huttenbouwfeest op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus. Aanmelden kan nog tot 6 juni en vol is vol. www.leussinkbad.nl/houtdorp.

Mooi weer

Vanwege het mooie weer is het Leussinkbad deze week al even open! Op www.leussinkbad.nl vindt u de actuele openingstijden.

Dauwzwemmen

Op hemelvaartsdag 10 mei is er weer het traditionele gratis dauwzwemmen van 6.00 – 9.00 uur. Na uw frisse duik kunt u genieten van een lekker vers gebakken eitje.

Meer berichten