Zomertennis in Laren

  Sport

Laren - Tennisvereniging ’t Laerveld in Laren biedt deze zomer voor het tweede jaar de mogelijkheid aan sporters van andere verenigingen om drie maanden te tennissen. De vereniging wil op deze manier het tennissen meer onder de aandacht brengen bij sporters die nu nog voor een andere sport kiezen als voetbal of volleybal.

Voorzitter Jan Wilgenhof: “ We merken dat voor veel mensen het niet mogelijk is om van 2 sportverenigingen tegelijk lid te zijn, daarom heb we dit zomertennis bedacht om te kunnen tennissen als andere sporten bezig zijn met een zomerstop. Als in de zomer de competitie en trainingen voor voetbal en volleybal stilliggen, kunnen mensen bij ons komen tennissen om hun conditie en balgevoel op peil te houden. Natuurlijk hopen we ook deze deze sporters niet alleen een mooie tenniszomer hebben bij onze vereniging, maar in de toekomst volledig lid worden van de vereniging.”

De tennisvereniging biedt het zomertennis aan € 50 euro, 3 maanden onbeperkt tennissen. Voor diegenen die voor de eerste keer van dit aanbod gebruik maken, zijn in de prijs 2 tennislessen inbegrepen. Indien je inschrijft met 4 personen tegelijk, krijg je € 10 korting.

Je kunt je inschrijven op het mailadres: laerveld@hetnet.nl . Meer informatie op de website van de vereniging.

Meer berichten