Kampioenen MA1. Foto: PR
Kampioenen MA1. Foto: PR

Drie teams kampioen bij VV Forza

Sport

LAREN - Het volleybalseizoen is achter de rug en de balans is opgemaakt. VV Forza heeft dit seizoen drie kampioensteams mogen huldigen.

In de schaduw van COVID-19 vierde CMV niveau 4.1 in december jl. haar kampioenschap. Onder leiding van trainster Laura Rekers en coachende ouders wonnen ze bijna alle wedstrijden. Zo veroverden deze meiden in de
eerste helft van dit seizoen de eerste plek! In de tweede helft stroomden ze door naar niveau 5, waar ze als vierde zijn geëindigd.

Bij de oudere jeugd zijn twee teams kampioen geworden. Op 23 april speelden Meisjes A1 hun kampioenswedstrijd tegen Dros-Alterno in Apeldoorn. Met een overtuigende 0-4 winst sleepten de meiden onder leiding van Marlon ten Broeke het kampioenschap binnen. Tijdens hun laatste thuiswedstrijd werd de MA1 gehuldigd door de jongste speelsters van de vereniging.

Het derde team dat het kampioenschap wist binnen te slepen is Meisjes B1. Tijdens een zinderende wedstrijd tegen A.B.S. in Bathmen bleek Forza MB1 een maatje te groot. De MB1 haalde de winst onder leiding van Dianne Jimmink en Willard Notten binnen. Ook deze meiden zijn gehuldigd en door de sponsoren in het zonnetje gezet.

Ondanks enkele beperkingen is het een prachtig seizoen voor VV Forza geworden. Ook interesse in volleyballen? Train gezellig een keer mee. Kijk op www.vvforza.nl voor meer informatie.

MB1 is kampioen. Foto: PR
N4.1 behaalde in de eerste helft van het seizoen de eerste plek. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode