Er werd fanatiek gevolleybald op de veldjes op de Molengronden. Foto: Tjeerd Boomsma
Er werd fanatiek gevolleybald op de veldjes op de Molengronden. Foto: Tjeerd Boomsma

Buurtvolleybaltoernooi gaat lekker van start

Sport

LOCHEM - Het duurt nog even voor de winnaar bekend is, maar het Lochemse buurtvolleybaltoernooi is vorige week donderdag voortvarend gestart. De finale wordt gespeeld op 18 september.

Het toernooi op de Molengronden werd door een aantal leden van Avanti Volleybal georganiseerd in het kader van het WK damesvolleybal, waarbij Lochem als gastheer dient voor deelnemer Argentinië. Een van de organisatoren, Tjeerd Boomsma, kijkt tevreden terug: “Het was een zonnige, warme avond, maar gelukkig stonden de twee volleybalveldjes in de schaduw. Vanwege minder aanmeldingen dan verwacht is ervoor gekozen om te spelen op één plek in plaats van vier en alles op één avond. De sfeer zat er goed in en de spelers waren fanatiek en speelden steeds beter.”
“Meerdere teams hadden speciaal voor het toernooi een teamshirt gemaakt en er werd ook voorafgaand aan het toernooi flink geoefend”, aldus Boomsma. Poule A bestond uit Maandmenu B, METC, Molenmeppers en PWA1357. Poule B bestond uit Team Bertran, Korenmolentoppers, Jong en Kwiek en Jongwachter. De winnaars uit beide poules, Molenmeppers en Jongwachter hebben alle zes sets gewonnen/
Op 18 september vindt de grote finale van het toernooi plaats samen met de buurtteams uit Laren en Barchem. De organisatie hoopt alle teams dan terug te zien.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode