De kampioenen werden tijdens het feest van LTTC De Toekomst in het zonnetje gezet. Foto: Arjen Dieperink
De kampioenen werden tijdens het feest van LTTC De Toekomst in het zonnetje gezet. Foto: Arjen Dieperink Arjen Dieperink

Kampioenen geëerd tijdens feest 70-jarige LTTC

Sport

LOCHEM - De Lochemse Tafel Tennis Club, LTTC De Toekomst heeft tijdens het feest rond 70-jarig bestaan van de vereniging de clubkampioenen in het zonnetje gezet.

Van de reguliere competitie is team 2 kampioen geworden in de 4de klasse en gepromoveerd naar de 3de klasse. Dit team bestaat uit: Nico Horstman, Michelle Zonneveld, Jan Schrijver (niet op foto), André Markerink (niet op foto) en de invallers Patrick Easton en Lennart Easton.
Woordvoerder Jan Slagt: “Emine Ernst speelt momenteel in Duitsland en is Nederlands kampioen geworden in het enkelspel en dubbelspel in de onder de 19 jaar klasse dames. En we hebben met zes deelnemers meegedaan aan de Special Olympics Twente.” De (para)-medailles, onder leiding van de coach Henry Oosten, zijn gewonnen door: Henk Theunissen (goud + zilver); Frank Wevers (goud + goud, niet op foto); Erwin Stegeman (goud); Geert Zeelte (zilver + zilver); Wilco Brunsveld (zilver + brons) en Joren Duistermaat (5de plaats, niet op foto).

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode