V.l.n.r. Jacco Korenblik, Ronny Hazewinkel en Tonny Bechtle. Foto: Arjen Dieperink

V.l.n.r. Jacco Korenblik, Ronny Hazewinkel en Tonny Bechtle. Foto: Arjen Dieperink

Arjen Dieperink

Lochemse kampioenen driebanden bekend

Sport

LOCHEM - Afgelopen zaterdag vond de finale plaats van de zesde open Lochemse Driebandenkampioenschappen. Een strijd waarin 41 biljarters wekenlang tegen elkaar hadden gespeeld, in drie klassen, A, B en C. Tegen zeven uur was dan eindelijk de uitslag bekend.

In de A-klasse won Ronny Hazewinkel. De hoogste serie in deze klasse behaalden Jan Vreeman en Herbert Warnshuis (6). Reint Broeke scoorde in dit klassement de hoogste set en partijmoyenne.
In de B-klasse won Jacco Korenblik, die tevens de hoogste set en partijmoyenne behaalde. Bernard Eertink zorgde voor de hoogste serie (5). In de C-klasse behaalde Tonny Bechtle de eerste plek met tevens ook hoogste set en partijmoyenne. Rene Pardijs zette de hoogste serie in hetzelfde klassement neer..
Ronny Hazewinkel kijkt met enige trots terug op een mooie finale. “Het was mooi dat wij de zesde open Lochemse Driebandenkampioenschappen weer konden organiseren“, zei hij. Daarna reikte Peter Karssenberg van Bousema de beker aan de drie kampioenen uit.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode