Logo berkelbode.nl

Wilhelminaschool en Sint Jorisschool winnen regiotoernooi schoolvoetbal

  Sport

Lochem - Op de velden van V.V. Sportclub Lochem werd woensdagmiddag 9 mei het regiotoernooi gehouden van het KNVB schoolvoetbal. Hieraan deden de kampioenen mee van verschillende gemeentes. De leeftijdscatogorie is groep 7 en 8 van de basisschool.

Zowel bij de meisjes als de jongens werd er gespeeld in twee poules van vijf. De wedstrijden begonnen om 14.00 uur en duurden 18 minuten. De temperatuur liep aardig op; zo ook voor de kinderen. Na elke wedstrijd de schaduw opzoeken en rust nemen. Maar de strijd was er niet minder om en iedereen deed zijn uiterste best om bij de eerste twee te eindigen.

Uiteindelijk was om half zes bekend wie eerste en tweede was geworden in de poules. De nummers 1 uit beide poules streden om eerste en tweede plaats, de nummers 2 voor de 3 en 4 plaats.

Bij de meisjes werd de winnaar St. Jorisschool uit Borculo en tweede De Branink uit Laren. De derde plek was voor De Fakkel uit Apeldoon en vierde de Jorisschool uit Lichtenvoorde.

Bij de jongens werd winnaar de Wilhelminaschool uit Apeldoorn en tweede Jozefschool uit Lichtenvoorde. De derde plaats was voor 't Walien uit Winterswijk en vierde Mariaschool uit Ulft. De nummer 1 en 2 van de meisjes als ook de jongens plaatsen zich voor de halve finales van het District Oost op woensdag 23 mei bij v.v. SVVN in Nijverdal.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox