Het BC Bousema team won de Nationale Titel. Vlnr. Michel Wever, Haico Mengerink en Henk Leussink. Foto: PR
Het BC Bousema team won de Nationale Titel. Vlnr. Michel Wever, Haico Mengerink en Henk Leussink. Foto: PR

Bousema-biljarters sluiten het seizoen goed af

Sport

LOCHEM - Het biljartseizoen is ten einde. De Lochemse biljarters hebben zich het afgelopen seizoen duidelijk op de kaart gezet. Zowel de vrouwen als de mannen. Tijdens de NK dames biljarten werd het vrouwenteam van Bousema tweede en het mannenteam van Bousema werd in de B2-klasse driebanden klein zelfs Nederlands kampioen.

Peter Karssenberg zag de dames spelen, “Na de voorrondes glansrijk te zijn doorgekomen volgde een spannende halve finale, die de dames ook wonnen. Voor de winst in de finale kwamen ze maar net tekort.Maar een tweede plek tijdens de NK dames is toch een prestatie waar met trots op terug wordt gekeken.
Ronny Hazewinkel zag de mannen triomferen. “Dit is het team van BC Bousema dat kampioen van Nederland is geworden in de B2-klasse driebanden klein. Het team won vorige week in Nieuwegein de Nationale Titel. Na het kampioenschap in de competitie werden ze district- en gewestelijk kampioen en uiteindelijk Nederlands kampioen. Om dit te bereiken bleef het team elf wedstrijden achter elkaar ongeslagen. Een formidabele prestatie”, aldus Hazewinkel..  

De dames werden tweede bij de NK. Vlnr. Renate Karssenberg, Anke Heutinck en Heidi te Lohuis. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode