Marjolijn Pezy (r.) met haar plaatsvervanger Nienke te Molder die tijdens de Sportdag aanwezig zal zijn. Foto: PR
Marjolijn Pezy (r.) met haar plaatsvervanger Nienke te Molder die tijdens de Sportdag aanwezig zal zijn. Foto: PR

Sportdag onbeperkt sportief is dit jaar in Epse

Sport

EPSE - Marjolijn Pezy is regisseur ‘Jongeren Op Gezond Gewicht’ en buurtsportcoach aangepaste sporten bij Stichting Welzijn Lochem. Ze is druk bezig met de Sportdag Onbeperkt Sportief voor mensen met een beperking, die dit jaar in Epse wordt gehouden. Op 23 september.

Door Arjen Dieperink

“Kijk dit is het affiche“, laat Marjolijn zien. “Twee keer hebben wij de dag in Lochem georganiseerd en een keer in Laren. Nu werd het tijd om de andere kant van de gemeente te bezoeken en zal het in Epse worden gedaan.”
De sportdag wordt gehouden bij SV Epse op de Sportlocatie Het Hassink aan de Hassinklaan 3. Deelnemende verenigingen en sporten aan de sportdag zijn: voetbal door VV Witkampers Laren; hockey door LHC Lochem; tennis door SV Epse; jeu de boules door SV Epse; dammen door Denk en Zet Laren; dansen door beweeggroep Marita Lochem. Verder verzorgen vrijwilligers handboogschieten en het paardrijden wordt geregeld door de Meiden van Haarman uit Laren. Daarnaast kunnen de deelnemers een tochtje maken met de Riksjafiets uit Lochem.

Grandioze hulp
“Nieuw zijn dit jaar tennis, jeu de boules en handboogschieten. Wij hopen op veel deelnemers “ aldus Pezy die nog de laatste puntjes op de i wil zetten. Zij is de basis onder de Sportdag Onbeperkt Sportief, zij doet de aanvragen en alles wat erbij komt kijken. Toch is Marjolijn zeer blij met de vele vrijwilligers die affiniteit met de G-sport hebben en de activiteiten voor de dag ondersteunen. “Zonder hun grandioze hulp was het niet mogelijk om het te organiseren“, zegt ze.
De dag begint om 10 uur en de activiteiten een half uur later. Om één uur in de middag is er een gezamenlijke lunch. “Tijdens de coronatijd hebben wij dit laatste niet kunnen doen en gaven wij de deelnemers een tasje met daarin hun lunch. Nu is het leuk om weer gezamenlijk te tafelen. Ik zal proberen op de dag even aanwezig te zijn omdat ik met zwangerschapsverlof ga. De dag zelf wordt mede mogelijk gemaakt door de Lions Lochem-Berkelland west en de Sportraad Lochem.“, aldus Marjolijn.
Aanmelden kan via lochem@uniekesporten.nl , tel. 06-83645513.


www.welzijnlochem.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode