Nieuwe seizoen v.v. Klein Dochteren komt eraan

  Sport

Het nieuwe seizoen komt eraan en v.v. Klein Dochteren heeft de recreatieve voetballer(ster) naar eigen zeggen veel te bieden op sportcomplex ’t Schooldert in Lochem.

Lochem - Recreatief voetbal (teams van 11 tegen 11) is er zowel op zaterdag als op zondag. Recreatief voetbal (teams van 7 tegen 7) op de vrijdagavond, 35-plus en 45-plus.

V.v. Klein Dochteren heeft vijf teams ingeschreven in de competitie 2018-2019. Daarnaast spelen twee teams op de vrijdagavond. De club heeft circa 130 actief spelende leden.

De spelers/speelsters dragen de beleidsvisie van v.v. Klein Dochteren breed uit, er wordt met veel plezier en gezelligheid gespeeld. Het winnen van wedstrijden wordt echter niet vergeten, bijvoorbeeld Heren 2 zondag werd afgelopen seizoen kampioen.

Vrouwenvoetbal wordt met veel passie op de zondag gespeeld. Lijkt het jou wel wat met je vriend(en) op zaterdag te voetballen? Steeds meer spelers prefereren op zaterdag te gaan voetballen. V.v. Klein Dochteren heeft de intentie om met een tweede zaterdagteam te starten. Jij en je vrienden kunnen deel uit maken van dit team.

Neem contact op met Jan Knoef (secretaris) en je wordt terstond verder geholpen. De club is te bereiken via e-mail info@kleindochteren.nl of telefoonnummer 06-53734833. Kijk voor meer informatie ook op de website:

www.kleindochteren.nl

Meer berichten