deelnemersgroep
deelnemersgroep (Foto: Wim Seigers)

Lastminute naar het Holiday Sport zwoele zomer toernooi

  Sport

De derde editie van het Zwoele zomer toernooi werd dit jaar gesponsord door Holiday Sport, dat nog een extra zomers tintje aan het toernooi kon geven. In de sporthal van de Beemd mocht eerst de jeugd tussen de hangmatten en palmbomen de punten scoren bij het badminton. De Tiki bar was ondertussen geopend en daar kon men genieten van een drankje en hapje. Alle kinderen, wel of geen ervaring, groot en klein, speelden een knap staaltje badminton.

Na 5 wedstrijdjes eindigde de finale tussen Benjamin en Wytske tegen Loes en Lucas in een gelijk spel! Zij kregen allen een leuke zomerse badminton/tennis set. De tweede prijs ging naar Jeroen, Floor en Anita. Alle deelnemers ontvingen een herinnering aan het toernooi en werd een verkoelend ijsje aangeboden. Tevens werd er door Zwembad de Beemd maar liefst 5 vrijkaartjes aangeboden om te verloten onder de kinderen.

Na de jeugd mochten de (jong) volwassenen zich opmaken voor de wedstrijdjes die gespeeld werden volgens een schuifelsysteem. Dit jaar kon het toernooi rekenen op +/- 60 deelnemers.

De temperatuur steeg naar zwoele omstandigheden maar de deelnemers in de finale hielden het hoofd koel. Ook bij deze doelgroep was de groep zeer gevarieerd. Van jong tot oud, beginners en ervaren spelers, rolstoelers en staande spelers, allen speelden fanatiek mee naar een plek in de finale. Deze ging tussen Lukman en Julian tegen Hans en Ronald. Allen leverden een knappe prestatie, maar de winnaars waren Lukman, Julian, Mieke en Rob.

Vanuit de organisatie werd iedereen bedankt voor het meedoen en werd het toernooi en dit badmintonseizoen afgesloten met een luid applaus voor zowel deelnemers, prijswinnaars en organisatie.

Bij badminton club Lochem kan je altijd een paar keer meedoen, dus lijkt het je leuk om dit te proberen kom dan een keer (na de zomervakantie) meedoen op maandag en donderdag avond. Voor meer informatie bezoek je de website www.bc-lochem.nl

Meer berichten