Onder begeleiding van een ervaren trainer worden de eerste meters op het circuit gemaakt. Foto: PR
Onder begeleiding van een ervaren trainer worden de eerste meters op het circuit gemaakt. Foto: PR

Motorclub Hamac houdt jeugd motocross opstapdag

Sport

HARFSEN - Motocross is een fantastische sport. Maar om te beginnen kent de sport helaas wel een aanzienlijke drempel. Een motor is immers niet goedkoop, en vooral als je niet zeker weet of je zoon of dochter het wel leuk echt vindt. En hoe begeleid je een kind in zijn/haar eerste meters? En hoe kom je aan een beschermende outfit? Daar gaat MC Hamac uit Harfsen wat aan doen.

Op zaterdag 2 december organiseert de motorclub een jeugd motocross opstapdag. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt men meegenomen in de eerste stapjes van de motocross. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de gloednieuwe range elektrische jeugd crossmotoren van KTM en Husqvarna. Naast een stukje theorie, worden op basis van een-op-een begeleiding van een ervaren trainer de eerste meters op het circuit gemaakt.

Naast de motor (die vanwege veiligheid zal zijn begrensd) heeft Hamac compleet beschermende crossoutfits. Deelname is voor jeugd in de leeftijd van 6 t/m circa 10 jaar, die zelf niet in het bezit van een crossmotor is. Meer informatie en aanmelden kan via de website: hamac.nl/cross/opstap-dag.

Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Berkelbode