Hans de Boer leest de uitslag voor, Anky de Gooijer overhandigt de prijswinnaars hun prijs. Foto: Emma van Straaten

Hans de Boer leest de uitslag voor, Anky de Gooijer overhandigt de prijswinnaars hun prijs. Foto: Emma van Straaten

Succesvolle editie van ‘Rondje om de Kerk’

Sport

LOCHEM - Op zaterdag 17 februari werd voor de vierde keer het ‘Rondje om de Kerk’ georganiseerd door bridgeclub Jump’85. Een totaal van 84 paren nam deel aan deze gezellige drive, die plaatsvond op tien horecalocaties, een winkel en in de Schouwburg van Lochem.

Vanaf 10.00 uur werden in de Schouwburg de eerste gasten begroet, die na ontvangst van het boekje en loopbriefje vertrokken naar de eerste locatie. Na drie ronden konden de deelnemers genieten van een aangeboden lunch. Het weer zat mee en overal in het centrum van Lochem waren bridgers te vinden. Bovendien konden deelnemers meedoen aan een prijsvraag over Lochem, waarbij onderweg naar de antwoorden werd gezocht. Hier deden 24 paren enthousiast aan mee. Dankzij lokale ondernemers en diverse sponsors was er een mooie prijzentafel beschikbaar.

Om 17.15 uur werd de spanning doorbroken met de uitslag van het bridgen en de prijsvraag. De winnaars van het bridgen waren als volgt: 1: Hans Veenstra & Robbie Teunissen, 2: Theo Tinselboer & Co van Velsen en 3: Wilma Alink & Han Alink.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant