Marleen van Haastrecht in yogahouding
Marleen van Haastrecht in yogahouding (Foto: mijn zoon)

Yoga in Lochem

  Sport

Lochem - Marleen van Haastrecht geeft wekelijkse lessen dru yoga in het Wapen van Lochem 7 op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Dru yoga, de yoga van het hart, is een zachte vorm van yoga, die voor iedereen toegankelijk is. De nadruk bij dru yoga ligt op het maken van contact met je hart en de natuur, verbinding van lichaam en geest via de adem, soepele spieren en gewrichten, ontspanning, genieten en weer in balans komen.

Na een vrolijke activatie, om het lichaam op te warmen en voor te bereiden op de yogaoefeningen, volgt een makkelijk te volgen yoga flow (een serie sierlijke bewegingen om spanning los te laten).

Daarna volgen er asana's (yogahoudingen om soepelheid en kracht op te bouwen) en sluit men af met een diepe ontspanning en ga je na een kopje thee, ontspannen, uitgerust en vol energie weer naar huis. Kom dit eens ervaren op een gratis proefles.

Het gaat om de beleving en het luisteren naar je lichaam, je ademhaling en je hart. Een moment in je drukke week voor jezelf. Iedereen, jong, oud, stijf of lenig, man of vrouw is welkom en volgt de yoga op zijn of haar eigen tempo.

Door regelmatig yoga te beoefenen leer je spanning los te laten en stress te voorkomen. Je spieren worden soepeler en je krijgt meer kracht. Door de warmte van de zon van de zomer hebben we meer energie en de zonnestralen zorgen voor een gelukkiger gevoel.

Dat gevoel wil men na de zomer ook graag vasthouden. Creëer dat bruisende gevoel van plezier, warmte, ontspanning en rust ook nu het drukke dagelijkse leven weer begint.

Dru yoga leert je om te leven vanuit je hart en bewuster om te gaan met je lijf en je hoofd en dat is voor iedereen nuttig in deze snelle tijd. Wist je dat wij in één week meer prikkels te verwerken krijgen als onze voorouders in hun hele leven? Je bent van harte welkom op een gratis proefles.

Kijk op www.yogainlochem.nl voor data en tijden. Marleen van Haastrecht is ook altijd bereikbaar voor vragen en informatie op 06-18339912.

Meer berichten